Najpopularniejsze

  • 12 stycznia 2017
  • 28 stycznia 2017
  • wyświetleń: 6399

Kuchnia góralska w Restauracji Kapias - sezonowe menu

Materiał partnera:

Restau­racja Kapias przy­go­towała spec­jalną propozy­cję sezonowego menu. Tym razem jest to kuch­nia góralska dostępna od 14 stycznia.

Oprócz trady­cyjnego menu, w menu góral­skim Restauracji Kapias w Goczałkowicach można znaleźć między innymi takie potrawy jak:
- Kwaśnica beskidzka
- Udziec jag­nięcy z kaszą pęczak i burakami
- Golonko wieprzowe z kapustą zas­mażaną, ziem­ni­akami i cebulką
- Śli­wki zapiekane z kruszonką

Szczegól­nie dużym powodze­niem cieszą się grzane piwo i grzane wino.

Przed nami w sezonie 2017 jeszcze:
- Goût de France (menu fran­cuskie, w marcu)
- Sezon na nowalijki
- Grzy­bo­branie (jesienią)
- Kolory Wrześ­nia
- Sezon na Gęś

Zapraszamy serdecznie! Więcej informacji na http://www.kapias.pl.

Gospodarstwo Szkółkarskie KAPIAS,Restauracja KAPIAS


Gospodarstwo Szkółkarskie KAPIAS

43-230 Goczałkowice-Zdrój
ul. Św. Anny 4

tel. 667 777 292 / Centrum
tel. 667 777 292 / Ogrody
tel. 667 777 081 / Restauracja



Jeśli chcesz otrzymywać powiadomienia o nowych artykułach z tematu "Kapias" podaj

Komentarze

Zgodnie z Rozporządzeniem Ogólnym o Ochronie Danych Osobowych (RODO) na portalu pless.pl zaktualizowana została Polityka Prywatności. Zachęcamy do zapoznania się z dokumentem.

Kapias

Jeśli chcesz otrzymywać powiadomienia o nowych artykułach z tematu "Kapias" podaj